สวัสดี

สหราชอาณาจักร (United Kingdom)

 

ที่มา : https://www.food.gov.uk/business-guidance/allergen-guidance-for-food-businesses

  1. celery

  2. cereals containing gluten (such as barley and oats)

  3. crustaceans (such as prawns, crabs and lobsters)

  4. eggs

  5. fish

  6. lupin

  7. milk

  8. molluscs (such as mussels and oysters)

  9. mustard

  10. peanuts

  11. sesame

  12. soybeans

  13. sulphur dioxide and sulphites (if they are at a concentration of more than ten parts per million)

  14. tree nuts (such as almonds, hazelnuts, walnuts, brazil nuts, cashews, pecans, pistachios and macadamia nuts)

  15.  

สถาบันอาหาร

อุตสาหกรรมพัฒนามูลนิธิ เพื่อสถาบันอาหาร

2008 ซ.อรุณอมรินทร์ 36 ถ.อรุณอมรินทร์ แขวงบางยี่ขัน เขตบางพลัด กรุงเทพมหานคร 10700

Google map

ติดต่อสอบถาม

Email : fic@nfi.or.th
หรือ Call center
contact-img

0-2422-8688 ต่อ 3121
โทรสาร : 02-4228527