สวัสดี

ฮ่องกง (Hong Kong)

  1. the name of the substance shall be specified in the list of ingredients.
  2. cereals containing gluten (namely wheat, rye, barley, oats, spelt, their hybridized strains and their products);
  3. crustacea and crustacean products;
  4. eggs and egg products;
  5. fish and fish products;
  6. peanuts, soyabeans and their products;
  7. milk and milk products (including lactose);
  8. tree nuts and nut products,
  9. If a food consists of or contains sulphite in a concentration of 10 parts per million or more, the functional class of the sulphite and its name shall be specified in the list of ingredients.

ที่มา : https://www.cfs.gov.hk/english/food_leg/food_leg_lgfa.html

สถาบันอาหาร

อุตสาหกรรมพัฒนามูลนิธิ เพื่อสถาบันอาหาร

2008 ซ.อรุณอมรินทร์ 36 ถ.อรุณอมรินทร์ แขวงบางยี่ขัน เขตบางพลัด กรุงเทพมหานคร 10700

Google map

ติดต่อสอบถาม

Email : fic@nfi.or.th
หรือ Call center
contact-img

0-2422-8688 ติดต่อสอบถามข้อมูล ต่อ 3122 ติดต่อสมาชิกสถาบันอาหาร ต่อ 8101